Vil realisere drømmen

Børre Westerberg satser på kafé og restaurantdrift på Berg i Helgeland.
Redaksjonen
26 Februar 2009 - 18:00

Sammen med John Ivar Nygård skal han drive kafé i ett nytt bygg som er under planlegging.
 
- Jeg synes det er for ille at vi ikke har et kafé- eller pubtilbud på Berg, så nå vil vi gjøre noe med det, sier Westerberg til Helgeland Arbeiderblad.
 
Guttedrøm
- Dette er på mange måter guttedrømmen. Han er samtidig ydmyk for den jobben han og makker Nygård har foran seg.
 
- Planen er å starte i det små, og gi et godt tilbud selv om vi ikke kan ha åpent hver eneste dag i uken.
 
Partner John Ivar Nygård har mange års erfaring fra restaurantbransjen, blant annet som soussjef på Britannia i Trondheim. Han vet godt hvor stor jobb de to har foran seg.
 
Stort publikum
- Vi må dekke et stort publikum. Vi skal være både kafé, pub og restaurant. Kafé på lørdager er noe jeg savner her, sier Nygård.
 
En av initiativtakerne bak nybygget er Henning Mjølhus.
 
Positivt
- Jeg tror dette vil være positivt og miljøskapende for Berg, sier han.
 
Selv har Mjølhus ikke hatt noen intensjoner om å drive serveringssted, men har sett for seg at det burde være et tilbud på Berg, og nå vil han bidra.
 
- Jeg ble veldig glad da jeg hørte at Børre Westerberg og John Ivar Nygård ville starte serveringstilbud, sier han.
 
Han har stor tro på de to, og trekker fram Nygårds lange restauranterfaring som en suksessfaktor.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her