Vindfjelltunet satser friskt
Vindfjelltunet Gjestegaard satser friskt med oppussing, mer catering, flere gjester og ny daglig leder.
Redaksjonen
28 August 2008 - 12:12
- Vi kjøpte 30 prosent av aksjene, og jeg startet som daglig leder 1. juli, sier Arnhild Carlsen. Sammen med sin nederlandske ektemann, Charles Feijen, har hun etablert seg på Vindfjell i Lardal.
De siste to årene har det vært store endinger for det tradisjonsrike spise- og overnattingsstedet på veien mellom Steinsholt og Siljan.
Oppgradering
- Det er pusset opp for en og en halv million. Vi har nå 22 dobbeltrom med bad i hovedbygningen som er pusset opp. Rommene i annekset blir tatt etter hvert, sier Carlsen.
I tillegg har det vært oppgradering av fellesrom og kafeteria.
- Det er en stor utfordring, men vi ser økt pågang når det gjelder selskaper, kurs og konferanser.
Suksessbuffet
- Vi startet med søndagsbuffet tidligere i år. Nå kan det være flere hundre middagsgjester innom i løpet av en søndag, sier Carlsen til Østlandsposten.
Gjestene er lokale, og kommer fra byene og distriktene i Vestfold. Mange kommer også fra Grenlandsområdet.
- Sesongtoppene er der hele tiden. Utfordringen er å fylle opp de stille periodene, men jeg synes vi har lykkes godt. Vi har mye selskaper, kurs og konferanser i høst, men fortsatt er det noe ledig på julebordene, sier Carlsen.
Det har vært økning i antall overnattingsgjester i sommer, og catering er også etterspurt.
Daglig catering
- Vi leverer catering omtrent daglig. Vi er kresne på råvarene og leverer god mat, sier Carlsen.
Årlig omsetning har vært mellom fem og seks millioner de siste årene. Nå er målet å øke med en million.
Vindfjelltunet Gjestegård har 16 personer på lønningslisten, mange av dem er ungdommer som jobber i helger og ferier.
Internasjonalt miljø
- Beliggenheten vår gjør at det er en utfordring å få god og stabil arbeidsstokk. Vi har blitt et ganske internasjonalt miljø etter hvert. Vi har fire ansatte fra Polen, en fra Finland og kokken er fra Slovakia.
Forsiden akkurat nå