Vinhuset NoFra AS

Redaksjonen
15 Mars 2003 - 12:37

Navn: Vinhuset NoFra AS
Besøksadresse: Karenslyst Allé 10 (2. etg), 0278 Oslo
Postadresse: Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo
Telefon / faks: 24111720 / 24111721
E-postadresse: post@vinhusetnofra.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Vinhuset NoFra er et cognac- og vinimportfirma med kontorer i Oslo. Vinkjenner og Bordeaux-mannen Nicolas Mahé de Berdouaré, startet i 1997 vinavdelingen i firmaet NoFra AS og har siden den gang drevet salg av vin og cognac til Vinmonopolet og restaurantnæringen i Norge. Sortimentet ble betydelig utvidet i september 2000, da NoFra AS fusjonerte med firmaet Vinhuset AS og ble Vinhuset NoFra AS.
 
Vinverdenen er fascinerende. En vinhandler må ta hensyn til universelle og tidløse verdier. Først og fremst må man alltid være åpen og ydmyk for å utvide sine horisonter.
 
Selskapet leter etter ærlige viner, det vil si viner som representerer det beste fra sitt distrikt og at vinens personlighet bærer preg av det lokale jordsmonnet, klimaet og druene. De beste produsenter klarer å kombinere tradisjoner, moderne teknikk og ydmykhet. Vinhuset NoFra har valgt viner av høy kvalitet fra produsenter verden over som deler deres filosofi.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her