Vinhuset NoFra AS

Navn: Vinhuset NoFra AS
Besøksadresse: Karenslyst Allé 10 (2. etg), 0278 Oslo
Postadresse: Karenslyst Allé 10, 0278 Oslo
Telefon / faks: 24111720 / 24111721
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten .

Vinhuset NoFra er et cognac- og vinimportfirma med kontorer i Oslo. Vinkjenner og Bordeaux-mannen Nicolas Mahé de Berdouaré, startet i 1997 vinavdelingen i firmaet NoFra AS og har siden den gang drevet salg av vin og cognac til Vinmonopolet og restaurantnæringen i Norge. Sortimentet ble betydelig utvidet i september 2000, da NoFra AS fusjonerte med firmaet Vinhuset AS og ble Vinhuset NoFra AS.
 
Vinverdenen er fascinerende. En vinhandler må ta hensyn til universelle og tidløse verdier. Først og fremst må man alltid være åpen og ydmyk for å utvide sine horisonter.
 
Selskapet leter etter ærlige viner, det vil si viner som representerer det beste fra sitt distrikt og at vinens personlighet bærer preg av det lokale jordsmonnet, klimaet og druene. De beste produsenter klarer å kombinere tradisjoner, moderne teknikk og ydmykhet. Vinhuset NoFra har valgt viner av høy kvalitet fra produsenter verden over som deler deres filosofi.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen