Vinimportører danner salgsselskap

Moestue og Cask Owners vil ta større markedsandeler.

To av de ledende aktørene i Norge innen spesialøl og brennevin går sammen om et nytt salgsselskap som skal betjene HORECA-markedet.

Cask Owners har bryggerier som Brew Dog, Ægir og Innis & Gunn, mens Moestue-gruppen håndterer blant andre Herslev Bryghus, Nørrebro Bryghus  og klosterølene Westmalle og Rochefort. Skotske whiskydestillerier som Arran, Bruichladdich, Glengoyne og Springbank, cognacene fra Jon Bertelsen og Tia Maria og Disaronno Amaretto er blant produktene som alle inngår i det nye salgsselskapet, som får navnet CaskMoestue AS. Det skriver det nye selskapet i en pressemelding.

- CaskMoestue skal levere bredden av kvalitetsprodukter som kreves for å kunne være en foretrukket leverandør, sier Christopher Moestue.

Stig Bareksten er daglig leder for det nye selskapet. Han forlot i mars stillingen som salgssjef HORECA i Maxxium Norge. Med i den nye salgsorganisasjonen blir også Key Account Manager Martin Tønder Smith, som hentes internt fra Cask Norway.

- Hele dagens serviceapparat og produktavdelingene i de to gruppene står parat til å yte kundene den oppfølging som forventes av en leverandør innen spesialøl og -brennevin, sier Marius Vestnes, administrerende direktør i Cask Owners.

I Moestue-gruppen inngår datterselskapene Moestue Grape Selections, Podium Wines og Blend Wines, samt porteføljen Jons Utvalgte. I Cask Owners inngår datterselskapene Cask Norway og Cask Sweden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen