Vinn kjempetur til Barcelona med Freixenet

Nå kan du vinne en flott tur til Spania og metropolen Barcelona. Apéritif i samarbeid med Amundsen og Freixenet gir deg muligheten hvis du deltar i vår morsomme konkurranse og svarer på fire spørsmål. Vi beklager tidligere feil i hyperlink tilspørsmålssiden. Denne er nå rettet. OBS! Dette er IKKE samme konkurranse som ble avholdt på aperitif.no.

Det er ingen heksekunst å vinne en tur til en av verdens mest spennende storbyer med et pulserende natteliv som få andre tilsvarende byer kan by på. Vi lover deg en opplevelse for livet. Selv om du foretrekker å droppe utelivet om kvelden, er byen proppfull av kultur og severdigheter. Benytt sjansen nå, og kanskje er det deg som setter kursen for Spania. Det er importøren Amundsen som sponser turen.
 
Dette er en konkurranse som er forboldt deg som arbeider i bransjen. Her finner du spørsmålene til konkurransen. Svarene dine må vi ha innen 17. juni. Leser du artikkelen om Freixenet som ligger her finner du noen av svarene, men også ved å søke på våre sider. Lykke til.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen