Vinn reise til USA

Bli med på en spennende og ikke minst underholdende konkurranse for bartendere og vinn en flott reise til USA. Lag den beste drinken med Southern Comfort som basis, og turen er din. Alt skjer på Gloria Flames i Oslo søndag 29. september. Vær med også som
Redaksjonen
14 September 2002 - 01:00

Dette blir en hyggelig bransjekveld, lover arrangøren Strøm AS, der alle er velkommen. Likevel det er litt alvor involvert. For den som mixer den beste drinken med Southern Comfort som basis, vinner turen til USA.
 
Reglene er veldig enkle og tilpasset alle:
Beste drink med Southern Comfort som basis eller hovedingrediens. Det er kun smak og utseende som er teller når juryen bedømmer drinkene. Og det er ingen grunn til å ikke delta, for vinner du ikke turen til USA vanker det mange flotte premier til deltakerne og ikke minst tilstrekkelig antall smaksprøver til alle.
 
I juryen sitter folk som vet hvordan en god drink skal smake og hvordan den skal se ut: Johannes Myklebust fra Glitch og årets bartender 2001, Patrik Eriksson fra Lotus behersker Flairing veldig bra (Tom Cruise-stil med triksing av flasker og glass), Liz Mortensen som har drevet egen bar før hun begynte i Spiritus, Jan H. Amundsen er ansvarlig redaktør i bransjetidsskiftet BAR Apéritif, og til slutt og ikke minst Cecilie Hesdal, 2 Etage.
 
Vinnerdrinkene vil bli offentliggjort i neste nummer av Bar Apéritif.
 
Meld deg på til konkurransen: turid.olsen@strom.no eller på tel: 90 67 95 06. Du kan også ta sjansen på å melde deg på når du ankommer Gloria Flames før klokken 19.00.
 
Sted: Gloria Flames
Dato: søndag 29. september
Klokken: 19.00.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her