Vinn reise til USA

Bli med på en spennende og ikke minst underholdende konkurranse for bartendere og vinn en flott reise til USA. Lag den beste drinken med Southern Comfort som basis, og turen er din. Alt skjer på Gloria Flames i Oslo søndag 29. september. Vær med også som
Redaksjonen
14 September 2002 - 01:00

Dette blir en hyggelig bransjekveld, lover arrangøren Strøm AS, der alle er velkommen. Likevel det er litt alvor involvert. For den som mixer den beste drinken med Southern Comfort som basis, vinner turen til USA.
 
Reglene er veldig enkle og tilpasset alle:
Beste drink med Southern Comfort som basis eller hovedingrediens. Det er kun smak og utseende som er teller når juryen bedømmer drinkene. Og det er ingen grunn til å ikke delta, for vinner du ikke turen til USA vanker det mange flotte premier til deltakerne og ikke minst tilstrekkelig antall smaksprøver til alle.
 
I juryen sitter folk som vet hvordan en god drink skal smake og hvordan den skal se ut: Johannes Myklebust fra Glitch og årets bartender 2001, Patrik Eriksson fra Lotus behersker Flairing veldig bra (Tom Cruise-stil med triksing av flasker og glass), Liz Mortensen som har drevet egen bar før hun begynte i Spiritus, Jan H. Amundsen er ansvarlig redaktør i bransjetidsskiftet BAR Apéritif, og til slutt og ikke minst Cecilie Hesdal, 2 Etage.
 
Vinnerdrinkene vil bli offentliggjort i neste nummer av Bar Apéritif.
 
Meld deg på til konkurransen: turid.olsen@strom.no eller på tel: 90 67 95 06. Du kan også ta sjansen på å melde deg på når du ankommer Gloria Flames før klokken 19.00.
 
Sted: Gloria Flames
Dato: søndag 29. september
Klokken: 19.00.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du kjøttdeig, eller bare grønnsaker, har du middag
Dagens rett
Rask suppe med kjøttdeig

Har du kjøttdeig, eller bare grønnsaker, har du middag

Med denne oppskriften lager du raskt en smaksrik hverdagsrett, perfekt når du har mye på timeplanen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her