Vinn reise til USA

Bli med på en spennende og ikke minst underholdende konkurranse for bartendere og vinn en flott reise til USA. Lag den beste drinken med Southern Comfort som basis, og turen er din. Alt skjer på Gloria Flames i Oslo søndag 29. september. Vær med også som tilskuer.

Dette blir en hyggelig bransjekveld, lover arrangøren Strøm AS, der alle er velkommen. Likevel det er litt alvor involvert. For den som mixer den beste drinken med Southern Comfort som basis, vinner turen til USA.
 
Reglene er veldig enkle og tilpasset alle:
Beste drink med Southern Comfort som basis eller hovedingrediens. Det er kun smak og utseende som er teller når juryen bedømmer drinkene. Og det er ingen grunn til å ikke delta, for vinner du ikke turen til USA vanker det mange flotte premier til deltakerne og ikke minst tilstrekkelig antall smaksprøver til alle.
 
I juryen sitter folk som vet hvordan en god drink skal smake og hvordan den skal se ut: Johannes Myklebust fra Glitch og årets bartender 2001, Patrik Eriksson fra Lotus behersker Flairing veldig bra (Tom Cruise-stil med triksing av flasker og glass), Liz Mortensen som har drevet egen bar før hun begynte i Spiritus, Jan H. Amundsen er ansvarlig redaktør i bransjetidsskiftet BAR Apéritif, og til slutt og ikke minst Cecilie Hesdal, 2 Etage.
 
Vinnerdrinkene vil bli offentliggjort i neste nummer av Bar Apéritif.
 
Meld deg på til konkurransen: turid.olsen@strom.no eller på tel: 90 67 95 06. Du kan også ta sjansen på å melde deg på når du ankommer Gloria Flames før klokken 19.00.
 
Sted: Gloria Flames
Dato: søndag 29. september
Klokken: 19.00.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen