Vinn tur til Chablis

Etter tre års pause gjenopptas konkurransen Young Sommelier of the Year. Alle restaurantansatte under 25 år som svarer på 19 spørsmålene har sjanse til å vinne en tur til Chablis.

Besøk hos chablisprodusenten Laroche er nemlig den storslåtte premien for vinneren av denne vinkunnskapskonkurransen for servitører, bartendere og kokker. Det eneste du må gjøre i første omgang er å besvare de 19 kvalifiseringsspørsmålene. Deretter vil en jury plukke ut finalistene som inviteres til å komme til finalen som går på Oslo Militære Samfund i Oslo samtidig med NM for vinkelnere den 14. mai.

Finalen er tredelt og er en ren blindsmakingskonkurranse. I første del skal deltakerne blindsmake tre viner og plassere dem i riktig land. De som går videre til neste del skal finne ut hvilke tre regioner (i samme land) vinene kommer fra. Og de tre som kommer helt til finalen, skal identifisere tre viner fra samme region.

Arrangør er Den Norske Vinkelnerforening, Apéritif og Strøm som sørger for at vinneren får et uforglemmelig besøk i Chablis sammen med vinneren av NM for vinkelnere som altså kåres samme dag.

Frist for innsending av spørreskjemaet er 8. mai.

è Her finner du spørreskjemaet (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen