Vinn tur til Cognac for to

Svar på fem spørsmål og vinn fantastisk tur for to personer til Cognac og Bache-Gabrielsen. Vær med på stor cognacsmaking i regi av Bache-Gabrielsen og bo på hotell i to dager, flyreisen er selvfølgelig også inkludert. Det er premien i Apéritifs store konkurranse i forbindelse med nylanseringen av nettstedet.

Vi kan love den heldige vinner med følge to uforglemmelige dager i Cognac, byen som bærer samme navnet som den gylne drikken vi nordmenn stadig setter mer pris på. For mange er cognac ensbetydende Bache-Gabrielsen. Og det er nettopp tredjegenerasjon av familien de skal få møte. Både for å se hvordan cognac fremstilles og for å smake det beste av det beste.

Det blir sikkert også mulighet til å møte Jean Philippe Bergiers hvis familie i mer enn 400 år har dyrket druer på gården med navnet Domaine de Saint Léger midt i hjertet av Grande Champagne som er Cognacs grand cru. Her lages cognacen som blant annet inngår i Tre Kors Bache-Gabrielsen. Og Bergier er ansvarlig for å sette sammen XO’en fra den samme produsenten. Med andre ord Bache-Gabrielsens kjellermester.

Tre Kors Bache-Gabrielsen er historien om den "norske" cognacen som på begynnelsen av nittitallet var i ferd med å forsvinne fra markedet på grunn av sviktende salg. Og som i dag er en av Polets desiderte bestselgere. I tillegg er Bache-Gabrielsens XO blitt en minst like stor suksess og atter andre cognacer er nylig lansert. Ca 900.000 flasker nyter vi i år fra det lille huset i Cognac.

Ved å lete på Apéritifs nye sider vil du finne mange av svarene, kanskje ikke alle. Lykke til.
(konkurransen er avholdt)

Jan H. Amundsen
Ansvarlig redaktør

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen