Wiggo Rossing ansatt i Fondberg

Wiggo Rossing går fra stillingen som butikksjef i Vinmonopolet i Sandvika til en nyopprettet stilling som Key Account Manager og Produktutvikler i Fondberg AS.

Rossing har vært butikksjef i Vinmonopolet siden 1992. Først på Holmlia i Oslo i 2 år. De siste 9 årene har han vært butikksjef i Sandvika i Bærum.

Rossing begynte i Vinmonopolet i 1979 som ekspeditør og senere nestsjef. Som nestsjef ble han i 1988 bedt om å være med på prosjekt Klingenberggaten - butikken som den gang gikk under betegnelsen "superpolet". Der arbeidet han i 4 år.

Den tidligere butikksjefen gleder seg nå til å se en annen side av bransjen:
- Min interesse for vin og vinkunnskap har vært viktig i mitt virke gjennom snart 25 år i A/S Vinmonopolet. Når anledningen nå byr seg til å oppleve en annen side av bransjen ser jeg dette som en mulighet til ytterligere utvikling av kunnskap og perspektiver.

Pål Atle Skjervengen, administrerende direktør i Fondberg AS ønsker Wiggo Rossing hjertelig velkommen til Fondberg.
- Wiggo representerer den type kompetanse som er avgjørende for at vi som importør skal kunne fylle rollen som en seriøs leverandør til detaljmonopolet fullt ut. Vinmonopolets sortiment er til syvende og sist et resultat av importørenes evne til å fremskaffe de beste produktene fra de beste produsentene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen