Wrightegaardens eiere anmeldt

Wrightegaardens eiere anmeldt

Har unndratt 1,1 millioner, ifølge skattemyndighetene.

Skatt sør mener å ha et skattekrav mot driverselskapet KLM Holding AS i Wrightegaarden og deres eiere med 1,1 millioner kroner. Nå er det tatt arrest i selskapets eiendom Cudrios gate 4 i Langesund, skriver Telemarksavisa.

Selskapet Kultur, levende musikk holding AS (KLM) arrangerer konserter og driver restaurant og skjenking i Wrightegaarden. Selskapets eiere, Lars Moen og Morgan Heia, er anmeldt til politiet av Skatt sør for skatteunndragelser og brudd på regnskapsloven. Dermed er det også klart at driverne og deres selskap ikke får beholde skjenkebevillingen.

I desember 2010 var selskapet på konkursens rand, men fikk til en ordning med frivillig konkurs der kreditorene fikk svi med ca 4,5 millioner kroner og bare 21,5 prosent dekning av utestående.

Nå er det Skatt sør som har gjennomgått selskapet og eierne. Så langt mener Skatt sør at de to har unndratt vel 1,1 millioner kroner.
Inntektene til selskapet KLM Holding AS er fordelt noenlunde likt fra servering, alkoholskjenking og billettinntekter. Selskapet omsatte i 2010 for 22,5 millioner kroner og gikk 4,1 millioner kroner i underskudd.

Regnskapet for 2011 er ikke levert, men Lars Moen har tidligere opplyst til Telemarksavisa at driften gikk bedre enn i 2010 og at fjoråret endte med overskudd.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen