Young Sommelier of the Year 2003

Er du under 28 år og interessert i å skjerpe vinkunnskapene dine, kan premien for innsatsen bli en studietur til Champagne. En god grunn til å lese og lære litt mer. Det fikk fjorårets vinner Alexander Skjefte fra Kontoret Bar og Brasserie i Trondheim erfare.

Siste skudd på stammen av konkurranser i vinkunnskap, Young Sommelier of the Year, er snart klar for sin andre utgave. Dette er arenaen for deg som er under 28 år og ikke har konkurrert noe særlig før men som gjerne vil teste din kunnskaper.

Første kvalifisering vil være å svare på et tjuetall spørsmål og deretter sende inn svarene. Deriblant plukkes det ut 10 finalister som møtes til dyst i Oslo den 9. mars 2003. Premien er et besøk hos Moët & Chandon samtidig med vinneren av Young Chef of the Year som ble kåret 17. november. Arrangør av konkurransen er Den Norske Vinkelnerforening, Apéritif og Moët & Chandon. Spørsmål kan rettes til vinkelner@aperitif.no .

I fjor gikk seieren til Alexander Skjefte fra Kontoret Bar og Brasserie i Trondheim som sammen med vinneren av Young Chef of the Year 2002 reiste til Moët & Chandon i Champagne.

Les mer om fjorårets konkurranse her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen