Zacharias til Stranda

Zacharias til Stranda

Kortreist kommer på menyen når Thomas Zacharias overtar som kjøkkensjef ved Stranda Hotel.

– Følelsen er god, både for hotellet og området. Dette er paradis, slår Thomas Zacharias fast overfor Sunnmøringen.

43-åringen ser et stort potensial både sommer og vinter, når han starter i jobben som kjøkkensjef ved Stranda Hotel.

Kjøkkensjefen, som blant annet har erfaring også fra hotell i London, nevner ingen spesialiteter, men legger vekt på hjemmelaget, god mat.

– Alle kan åpne en boks. Vi skal lage så mye kortreist mat som mulig!

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får en av disse magnumflaskene under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen