Denne utgaven av den populære daiquiri er som en Bee's Knees med rom.
Denne utgaven av den populære daiquiri er som en Bee's Knees med rom.
Navnet betyr "klin kokos" og det skyldes nok at det er tre ulike brennevinstyper. Men den kan fint lages med bare en.
I denne varianten av daiquiri bruker du sitron i stedet for lime og litt calvados i tillegg til rom. I stedet for calvados kan du bruke eplemost.
Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.
Pasjonsfrukt og rom passer perfekt sammen, men denne drinken kan justeres etter det du har i barskapet hjemme. Tequila og agavesirup er et alternativ.
Sjokolademelk og rom er det som skal til for å mikse denne drinken - som kan serveres både kald og varm.
Denne drinken har litt mojito, litt daiquiri og litt pina colada i seg.
Lag en herlig drink med rom og grapefruktsoda. Vil du ha den ekstra frisk kan du bruke limejuice.
Det er selveste Jerry Thomas som sørget for å udødeliggjøre Knickerbocker Cocktail, for han inkluderte den i sin 1862-utgave av The Bartender's Guide.
Du behøver ikke være Pokemon-entusiast for å nyte denne cocktailen som er både syrlig, fruktig, søt, fyldig og frisk.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg en forfriskende grapefrukt og rom-drink kreert av Jim Meehan, mannen bak Banks-romen.
Denne klassikeren ble skapt av Fred L. Myers til åpningen av hans romdestilleri i Monymusk på Sør-Jamaica i 1879. Mens andre mener den kommer fra Planter's Hotel i Charleston.
Svensk punsj skiller seg fra den karibiske Planter's Punch ved at den er basert på arrack - sukkerrørbrennevin fra Indonesia. Sammen med andre eksotiske ingredienser som sukker, te, krydder og sitron.
Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Med en drinkoppskrift som er lett å gjenskape hjemme, for her er ingen ingredienser som trenger lang tid på å bli ferdig. Genistreken er rett og slett å kombinere kjente elementer på en ny måte
Denne drinken både dufter og smaker intenst av jul. Samtidig som den er frisk og forførende god.
Amerikansk whiskey, som er korrekt ingrediens i denne drinken. Siden det finnes like mange måter å lage den på som det finnes bartendere, er det helt innafor å bruke rom.
Den gangen da denne drinken ble servert første gang, angivelig i 1949 i Havanna, Cuba, var det champagne som ble brukt. Nå er det prosecco .