Rom-basert

  • 5 minutter

    Med en drinkoppskrift som er lett å gjenskape hjemme, for her er ingen ingredienser som trenger lang tid på å bli ferdig. Genistreken er rett og slett å kombinere kjente elementer på en ny måte

  • 5 minutter

    Denne drinken både dufter og smaker intenst av jul. Samtidig som den er frisk og forførende god.

  • 5 minutter

    Amerikansk whiskey, som er korrekt ingrediens i denne drinken. Siden det finnes like mange måter å lage den på som det finnes bartendere, er det helt innafor å bruke rom.

  • 5 minutter

    Den gangen da denne drinken ble servert første gang, angivelig i 1949 i Havanna, Cuba, var det champagne som ble brukt. Nå er det prosecco .

  • 5 minutter

    Rom og cola er en av verdens mest populære drinker. Enkel å lage og lett å like.

  • placeholder
  • 5 minutter

    Navnet betyr "klin kokos" og det skyldes nok at det er tre ulike brennevinstyper. Men den kan fint lages med bare en.

  • 5 minutter

    Frozen Strawberry Daiquiri er blitt en klassisk drink med nærmest uendelige variasjoner i oppskriften. Med vår oppskrift er du på sikker eller usikker grunn alt ettersom hvor mange du drikker.

  • 5 minutter

    Dette er den klassiske oppskriften på Strawberry daiquiri

  • 5 minutter

    Dette er verdens mest berømte romdrink. Vi gir deg selvfølgelig den klassiske oppskriften.

  • 5 minutter

    Mango lassi er en klassiker som følge til indisk mat. Da er den alltid alkoholfri. Denne er det ikke.

  • 5 minutter

    Alle har vel ikke eggelikør i barskapet, men de som har det, lurer sikkert på hvordan de skal bruke den. Det er her ukens oppskrift kommer som en reddende engel.

  • 5 minutter

    Historiene strides om hvilken cubansk president som har æren for denne drinken. Den mest sannsynlige er Mario García Menocal siden han var president i perioden 1913-1921 og at drinken er å finne i The Savoy Cocktail Book av Harry Craddock, som kom ut i 1930 i London.

  • 5 minutter

    En deilig drink som du absolutt må prøve. Rom er utgangspunktet og så et par ingredienser som setter ekstra fart på smaksløkene.

  • 5 minutter

    Denne drinken kan lages med vanlige appelsiner, men blir fyldigere med blodappelsin.

  • 5 minutter

    Planter's Punch ble opprinnelig laget av Fred Myers på Jamaica i 1879.

  • 5 minutter

    Når en planter's punch lages med både lys og mørk rom, oppstår ekstra spenning. Toppes med sodavann for forfriskende touch.

  • 5 minutter

    Rom og appelsin gir deg assosiasjoner om varmere strøk langt vekk fra kulde og stressende julehandel.

  • 5 minutter

    Denne deilig drinken er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen. Enkel å lage, men smaker herlig på en kald høst- eller vinterkveld.

  • 5 minutter

    Denne drinken regnes som en av verdens desidert mest kjente drinker. Cuba Libre oppstod under krigen mellom Cuba og Spania for litt over 100 år siden. Du mikser den på fem minutter

Forsiden akkurat nå
Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten
Dagens rett

Nå når tomatene blir stadig bedre, la dem spille hovedrollen som i denne salaten

Midtukemiddagen kan fint være av det lette slaget, og når den er så fargerik som her, tilfredsstilles også andre sanser enn smaksløkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken