Denne er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen - Kontoret Bar og Brasserie i Trondheim. En drink du garantert vil mikse flere ganger.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne er komponert av den kjente bartenderen Roar Hildonen - Kontoret Bar og Brasserie i Trondheim. En drink du garantert vil mikse flere ganger.
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenJulesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenHer er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Les hele saken