ingredienser

Oppskrifter som inneholder Gin

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    5 minutter

  • 5 minutter

    Dette er en drink helt uten sukker - leskende, tørr og frisk.

  • 5 minutter

    Hjemmelaget syrinsirup gir lekker farge og smak til en enkel drink som denne.

  • 5 minutter

    En klassiker skapt av bartenderlegenden Ada Coleman da hun jobbet på The American Bar på Savoy i London.

  • 5 minutter

    Bak det rosa utseendet skjuler det seg mye kraft og smak av både gin, pastis og grenadin.

  • 5 minutter

    Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.

  • 5 minutter

    Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.

  • 5 minutter

    Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.

  • 10 minutter

    Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.

  • 5 minutter

    Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.

  • 5 minutter

    Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.

  • 5 minutter

    Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.

  • 5 minutter

    Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.

Forsiden akkurat nå
Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende
Dagens rett

Disse små fristyrstekte tortillaene med krabbe er vanedannende

Den sprø bunnen møter myk og syrlig topping. Du må trolig lage dobbel porsjon, så godt er det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff
+

Siste utgave av Apéritif magasin byr på mye spennende lesestoff

Vi tar deg med til Oslos nye storstue og dens imponerende vinsamling, en perle av en bar i Palma, Mallorca, ser på dansk rom, blir kjent med et "nytt" vinområde på Sardinia og hyller kvinnene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå sendes burgundvin over havet på seilskip

Albert Bichot er første produsent til å sende et lass med vin over Atlanteren med det første moderne seilfraktskipet for denne type gods.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

To gull til Bringebærlandet og Aga - og Soli ble Norges beste eplemost for tredje gang

I konkurransen Norges beste drikke, ble fruktvinprodusenten i Ås og sidermakeren fra Hardanger de som fikk flest toppskår.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner
+

Terroirtrykket øker i Rioja med enkeltvinmarksviner

Vinene fra Artuke og Artadi er god dokumentasjon på det enorme potensialet Rioja har for å lage viner med karakter fra voksestedet. Enkeltvinmarksviner er kommet for å bli – men det er fortsatt mye å gå på.

Les hele saken