Hjemmelaget syrinsirup gir lekker farge og smak til en enkel drink som denne.
En klassiker skapt av bartenderlegenden Ada Coleman da hun jobbet på The American Bar på Savoy i London.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg mye kraft og smak av både gin, pastis og grenadin.
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
Denne drinken, negronis, har en unike posisjon i den italienske baren, og bartenderes forkjærlighet for drinken, gjort at den stadig er aktuell.
Tranebær finnes i noen butikkhyller eller i fryseren din. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.
Lag enn spennende drink med gin som får følge av rabarbra. Vi kaller den Rabarbra gin sour. Du lager den på fem minutter. Og her får du oppskriften rabarbrasirup.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.