Du må prøve å grave elgkjøttet. Etter at du har gjort det og laget tilbehøret, kommer alle rundt bordet gi deg honnør.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Du må prøve å grave elgkjøttet. Etter at du har gjort det og laget tilbehøret, kommer alle rundt bordet gi deg honnør.
Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenDenne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenEn favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.
Les hele sakenHvem har sagt at de festkaker må være kompliserte? Her er en rekke enkle oppskrifter fra Kvæfjordkake og Pavlova til kransekake og kringle, som kommer til å gjøre den store festen enda større.
Les hele sakenVi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Les hele saken