I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I denne oppskriften er det brukt ferdig pinsabunn - kalt pinsa romana - for raskt resultat.
Toscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Les hele sakenNovembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenBruschetta kan du lage med en rekke gode råvarer. Ofte benyttes det ikke kjøtt, men kun tomater, parmesan, olivenolje og godt salt. I dag er den imidlertid laget med pastrami og myk lettsmeltet ost.
Les hele sakenI denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.
Les hele saken