Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Syltelabber er en tradisjon vi bør ta vare på. Her serverer du de i en så spiselig form at du kan lure selv de mest skeptiske.
Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.
Les hele sakenEn nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenBare prøv denne oppskriften på hjemmelagde seikarbonader med stuede grønnsaker.
Les hele sakenHar du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.
Les hele saken