Forsiden akkurat nå - 2
Gi fårikålen en pause, denne palestinsk-jordanske lammetradisjonen er både farge- og smaksrik
Mansaf er både et syn for øyet og en fryd for ganen som er forbeholdt de store anledninger. Men som også passer inn i vår lokale søndagsmiddagtradisjon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du oktoberutgaven av Apéritif magasin
I denne utgaven av magasinet Apéritif ser vi blant annet på burgundprisene, og spør om det franske kjøkken er dødt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Dessert eller til kaffen – den smaker like godt uansett
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Skap lys i høstmørket med en knallgul og fyldig karrisuppe
En herlig kremet suppe med varmende smaker fra Østen og med en fransk vri er både mettende og en fryd for smaksløkene og synet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
En knallgrønn fiskerett skaper stemning rundt matbordet
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Les hele saken