
Er du så heldig å ha tilgang på kirsebær eller moreller fra hagen (eller har kjøpt med deg fra butikken), er dette en super måte å nyte dem på mens de er på sitt aller beste.
For i påsken kan det både snø, regne og blåse eller være sommervarmt. Med litt ekstra krydder i miksen smaker derfor denne mojitoen godt under alle forhold.
Denne hiten fra Sevilla er som skapt for hete dager, og så gir den mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte - men med det lille ekstra.
Her er det både bringebær og champagne som bidrar med ekstra smak i tillegg til mørk rom, lime og selvsagt mynteblader.
Den kan lages med så vel kakao som ekte sjokolade, alt etter hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker. Og intensiteten i myntesmaken kan du også regulere.
Mojito er et populært tema som kan varieres i det uendelige. Som her med søt og god mango. En drink som kan bli din nye favoritt.
Klarer du ikke velge mellom daiquiri, pina colada og mojito! Her får du alle tre i en og samme drink, og navnet har en dypere mening enn bare å behage.
Black Tail ligger på Pier A i New York og har tatt navn etter sjøflyene som fraktet cocktailtørste amerikanere til Havanna under forbudstiden. Det er imidlertid ikke bare rom å få på denne Cuba-inspirerte baren hvor barsjef Jesse Vida og hans topptrente team regjerer.
Denne friske jordbærdrinken kan du like gjerne lage som en stor bowle. Husk å lage stor porsjon.
Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er på hell, trengs mer smak i romdrinken.
Denne svært enkle drinkoppskriften, kan bli en hit på neste hyttetur.
Brun rom og brunt sukker gir ekstra mye smak i denne mojito-lignende drinken.
Norske bringebær er det som skal til. Du må sikkert lage ekstra mange av denne drinken.
Her er oppskriften på mojito slik den lages på Cuba. Den berømte drinken som startet karrieren som medisin.
Brennhet, smaksrik og djevelsk god, en av våre største favorittdrinker er kommet i ny drakt.
Skandinavias beste bartender har laget den perfekte drinken for et hvert bryllup eller hvis du skal imponere din utkårede. Prøv bare selv.
Skandinavias beste bartender har laget den perfekte drinken for et hvert bryllup eller hvis du skal imponere din utkårede. Prøv bare selv.
Mener kartongdrinken får unge til å drikke mer.
Høye sommertemperaturer øker lysten på ekstra forfriskende eller kalde drinker. Her er oppskriftene du trenger for en leskende helg.
Vi får ikke nok Aperol Spritz. Denne drinken er like populær selv nå som sommeren er langt ute av sinn og syne. Derfor passer denne vinterlige versjonen ekstra godt nå.
Moe Aljaff fra Brooms & Hatchets skal representere Norge i verdensfinalen i Bacardi Legacy.
Himkok tok med sitt Taptails-konsept til Øya. Det ble suksess.
Systembolaget bøyde seg etter anmeldelse til EU-kommisjonen.
Inviter til fest og prøv denne drinkoppskriften med sesongens friske bringebær.Â
Her finner du gode oppskrifter på den ene bloddryppende og skrekkinngytende drinken etter den andre.
Her er fasiten til quizen om urter.
I kjølvannet av suksessen Aperol spritz kommer også det obligatoriske tilbehøret, aperitivo. På cocktailbaren Couch på Grünerløkka i Oslo er målet å få stadig flere til å både drikke og småspise, samtidig som tilbudet av aperitivovennlige drinker er betydelig utvidet.
Skogens bær kan ikke bare brukes til kaker og syltetøy, men er også perfekt i de deiligste drinker.
Bak navnet H.Theoria skjuler det seg en rekke helt spesielle likører som gjør at de har skapt en helt ny brennevinskategori.
La deg friste av en riktig villstyring av en drink denne helgen.
Tvihold på sommeren og server denne friske drinken med deilige bringebær til gode venner eller din kjære denne helgen.
*ism har som en av ytterst få barer integrert både bistand og bærekraft i sitt konsept. Og når teamet bak heter Chris Grøtvedt, Slavomir Kytka, Niclas Ahlstrøm og Max Verrier, er ideen ikke bare tomme ord, men gjennomført helt ned til innholdet i glassene.
Med litt planlegging kan du skape autentisk kubansk stemning i egen kåk med ekte vare i så vel glass som på tallerkenen.
Pirater, Cuba Libre, iskrem, sukkerrør, iskalde drinker - det er nesten ikke grenser for hva vi forbinder med rom. Tips og oppskrifter får du her.
Det koker i det latinamerikanske kjøkkenet. Men du trenger ikke å reise over Atlanterhavet for å sjekke ut den nye stjernen på gastronomihimmelen. Det holder med en tur til Barcelona.
Vinterens tristesse forsvinner på et blunk i det du lar deg forføre av denne søte herligheten.
Fremtidens cocktail er her. PÃ¥ Tailor i New York blander Eben Freeman drinker med baconfett, tyggis og puffet ris.
En ulagret akevitt og en tilsvarende armagnac sammen med en moderne utgave av den fatlagrete armagnacen er det mest interessante på brennevinssiden i juli.
For alle som har vært på Arran og drukket whisky (samt de som er tilhengere av Springbank) blir september er minneverdig måned.
Her får du 10 smakfulle tips til varm påskedrikke som enten nytes innendørs, i hytteveggen eller fylles i termosen.
Buskene bugner av solmodne, saftige bringebær. Vi gir deg oppskrifter på de beste måtene å utnytte fristelsene.
Rose's Lime er et av få produkter fra 1800-tallet og den tidlige barhistorie som fortsatt lever i beste velgående 140 år etter lanseringen.
Den romen du ikke finner i hyllene på San Fransisco-baren Smugglers Cove er sannsynligvis ikke verd bryet. Men så har du over 350 andre å velge blant.
Selv om den har mange utfordrere, er det ingen appelsinlikører som truer Grand Marniers posisjon i mange cocktails og ikke minst desserter. Les historien og få oppskrifter her.
Københavns trolig mest minimalistiske cocktailbar heter Gilt. Den intime loungebaren har med stor suksess satt klassiske cocktails på menyen - og kapret kunder med et barkonsept, som nekter å ta seg selv for høytidelig.
Rebecca Almquist fra Stockholm er sjefsbartender på en av Londons mest anerkjente cocktailbarer, hvor flere av drinkene har sitt opphav fra riktig gamle dager.
Med Sagatiba Pura er det en gang for alle satt sluttstrek for å bruke rom i caipirinha. Denne cachaçaen er nemlig så ren at den utfordrer rom også på hjemmebane.