La deg inspirere av Smalhans' alternative julemeny
Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Disse meksikanske friterte tortilla-rullene fylt med kylling er avhengighetsskapende
Da er du advart, også om at du må lage ekstra stor porsjon, for her snakker vi middag med høy snacksfaktor.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Saftig kake som dufter jul
Oppskriften på denne krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for å skape god førjulsstemning.
Les hele saken