Start skreisesongen med denne festmenyen
To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Javisst kan du servere pai på en lørdag
Spesielt i januar hvor vi tenker gjennom både hva vi spiser og hva vi bruker penger på, er en slik oppskrift velkommen. Her kan du sågar bruke rester.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Januarnyheter: Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.
Les hele saken