Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik velger du vin til sushi
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik blir kyllingfilet til en smaksrik gryterett
Det er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik skal en Jameson med ingefærøl smake
Whisky og ingefærøl er som skapt for vinteren. Her serverer vi én av dem med den som for mange er selveste Irish Whiskey.
Les hele saken