Samenes nasjonaldag: Lag noe nytt med reinskav
Reinskav er en selvfølge når samenes nasjonaldag havner midt i uka, for denne delikatessen er utrolig rask å tilberede. Her i en ny sammenheng.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Her får du mye burgundhistorie for pengene
Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Paella laget fra bunnen behøver ikke ta lang tid
Som denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele saken