
Klippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Må middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.
BLT - bacon, lettuce, tomato - er en kjempepopulær sandwich. Og en fullverdig middagsløsning for den som er i farta.
Ta et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Det er ikke mye som skal til for å gjøre om gammelt brød til middagsrett. Denne oppskriften her vil fall i smak også hos dem som må ha kjøtt.
Saftig kveite og kjøttfulle reker trenger ikke så veldig mye mer for å gi et fullverdig måltid.
Det blir selvsagt amerikansk i glass og på tallerken selv med den kjappe løsningen club sandwich til thanksgiving.
Sett av ekstra god tid til helgens grilling, for i dag serverer vi oppskriften på pulled pork.
Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.
Kombinasjonen av kjøttpåplegg, tropisk frukt og rød pesto gjør denne sandwichen til noe for seg. Topp i farta eller i piknikkurven.
Med enkle grep lager du en lynrask og fantastisk club sandwich med et litt annerledes innhold til middag i dag.
12 unge nye nordmenn lager iskrem det går gjetord om. Se etter iskremvogna til Sandwich Brothers neste gang du er på Grünerløkka.
Det er virkelig tiden for å fråtse i naturens grøde i det vi lager en herlig sandwich med sprøstekt skogsopp.
En enkel og utrolig velsmakende sandwich er dagens fristende oppskrift.
Berberisbær er en av flere ingredienser som spås en viktigere rolle i kjøkkenet og kostholdet. Som ellers preges av å gå i en enda grønnere (og altså surere) retning.
Skolematen trenger ikke være svett brunost på myke knekkebrød. Vi gir deg de gode tipsene og oppskrifter på spennende matpakker.
Med sin usedvanlig innsmigrende karakter og ikke minst dens egenart, setter den ettertrykkelig spor etter seg. Bli glad du også.
Både kjeksen og iskremen er langt bedre enn kjøpeversjonen når du følger denne oppskriften.
Tim Wendelboe har brent en batch med kaffe fra Jemen, og det er en begivenhet som tatt omstendighetene rundt kaffen i betraktning, gjør at den fortjener ekstra oppmerksomhet.
Måltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
For hvem liker vel ikke gyllenstekt sprøtt brød med myk og klissete ost som pipler ut mellom de to skivene?
Marinerte, panerte og friterte tynne kjøttskiver er så godt at du nok må lage ekstra stor porsjon.
Du trenger absolutt ikke lage poteter til biffen for at det skal bli en fullverdig middag. Bare gjør som i denne oppskriften.
På varme dager er det helt greit å ikke bruke lang tid på matlagingen. Denne oppskriften er rask og kjempegod.
Restaurant Lokk serverer lunsj i Oslo sentrum.
Dette er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på skogsturen.
Dagens middag er uhyre enkel, men effektfull. Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt.
United Bakeries åpner "consept store" med bakervarer, pizza og alkoholservering.
Saftige skiver av rosastekt biffkjøtt på godt brød med brie og aioli. Mer trenger du faktisk ikke. Bare oppskriften, og den får du her.
Oslofolk får flere utesteder å velge mellom i høst. Her er oversikten.
Når matpakker skal smøres går vanligvis fantasien helt i vranglås. Fortvil ikke, for Apéritif gir deg gode tips til en langt mer spennende matpakke.
Har hentet inn ny kjøkkensjef og restaurantsjef.
Du trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Marché har åpnet sin fjerde restaurant i Norge ved E18 i Lier.
Når et ostesmørbrød lages med så mye kjærlighet som her, blir det den reneste festmiddagen. Dagens oppskrift har det lille ekstra.
Dolly Dimple's lanserer ny meny i samarbeid med Gastronomisk Institutt.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Lurer du på hva du kan lage av de forskjellige delene av kyllingen? Apéritif gir deg de beste oppskriftene - alle med drikkeforslag.
I påsken står egg øverst på innkjøpslisten. Vi gir deg tips til lettvinte eggeretter for såvel bypåske som fjellpåske.
Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.
For det første er oppskriften italienskinspirert og for det andre inngår det beste av norske råvarer. Dessuten er den ressursvennlig.
Kafeen Petit Paris åpner i Stavanger. Det blir fransk for alle pengene.
Prøv en av disse 10 oppskriftene med kesam og cottage cheese. Du får mye smak uten å måtte bekymre deg for kaloriene.
Hva tror du ungene forer seg med når de er alene hjemme i ferien? Her er alternativene de kan fikse selv.
Ålesund har med restauranthuset Bro fått et etterlengtet spisested med vekt på moderne norsk kystmat.
Det er chimichurrisausen som setter fart på smaksløkene i denne oppskriften.
Du kan selvsagt jukse og velge både burgerbrød og fiskekaker fra butikken, godt blir det lell. Men lager du alt selv blir det storartet.
Med litt planlegging kan du skape autentisk kubansk stemning i egen kåk med ekte vare i så vel glass som på tallerkenen.
Black Tail ligger på Pier A i New York og har tatt navn etter sjøflyene som fraktet cocktailtørste amerikanere til Havanna under forbudstiden. Det er imidlertid ikke bare rom å få på denne Cuba-inspirerte baren hvor barsjef Jesse Vida og hans topptrente team regjerer.
Om en hel kylling eller andre arbeidskrevende matlagingsoppgaver kan virke uoverkommelig der du står i butikken en midtukedag, er den faktisk ikke det. Her kan du lære av hvordan en kokk går løs på en slik oppgave.