
Til denne retten velger du ekstra kjøttfulle tomater som kumato eller plommetomat og du blir overrasket hvor godt de gjør seg som midtpunkt.
Denne tykke og gode suppen er aller best med solmodne tomater - ikke det som finnes mest av nå i mai - men det er fullt mulig å hjelpe til med modningsprosessen.
Hemmeligheten er indisk krydring, men ikke mer komplisert enn at ingrediensene finnes på de fleste kjøkken.
Det blir ingen tur til Italia i sommer, men du kan fortsatt drømme deg bort med smaken av hjemmelaget pasta. At du ikke trenger pastamaskin for maks suksess, er en ekstra bonus.
Best av alt: du har garantert alle ingrediensene hjemme.
Denne retten er deilig å servere alene sammen med godt brød, men den passer også perfekt som tilbehør til alt fra biff til fisk eller en grønn salat.
For er det noe det greske kjøkken briljerer med, så er det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. Du kan langt på vei gjenskape den følelsen i eget kjøkken.
Det er blåskjellskraften som sammen med tomat gir alle smaken til denne risretten.
En av havets aller beste delikatesser er det perfekte tilskuddet til tacoen. Med siste rest av sesongens mais og tomater er det bare å forte seg å lage denne fristende oppskriften.
Som ikke bare er rask, men også veldig god. Og som kan tilpasses etter hva du har i kjøleskapet.
Solmodne tomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell og intense smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet i denne smaksbomben av et måltid.
Ekte fattigmannskost blir til den lekreste delikatesse med små grep. For denne tapasretten stammer fra en urgammel tradisjon.
Det er endelig sesong for norske tomater, og pasta pomodoro er definitivt oppskriften du skal bruke dem i.
Å grille skjell er morsommere enn å tilberede dem på ovnen. Denne oppskriften kan du også ta med deg i fjæresteinene.
En biff tar kort tid på grillen, så da spiller det ingen rolle om været ikke er det beste. Og skinner sola, smaker denne utgaven enda bedre.
To bokser tomater eller en kilo solmodne tomater og du er snart i mål med dagens middag som kommer med smaksgaranti.
I denne tomatgryten kan du velge om du vil ha med svinekjøtt eller ei. Uansett hva du velger, kommer du garantert til å prøve denne oppskriften flere ganger.
Om du tror du ikke kan lage rødvinssaus, tro om igjen. Denne oppskriften er veldig lett å lykkes med.
Norsk vintertorsk møter solmodne tomater, hvitløk og friske urter. Det er nok til å skape sommerfeststemning uten at januarbudsjettet sprekker.
Det er knapt den ting ikke grillen kan brukes til. Her er oppskriften på blåskjell som blir ekstra vellykket. Maten er klar på et blunk.
En lettlaget, men virkelig smaksrik gryte/omelett med paprika, tomater, ost og egg. Slik får mandagen en ekstra god avslutning.
Sennep, løk, pepperfrukt og tomat mellom lagene gjør denne burgermetoden til en av de saftigste. Prøv selv.
Karbonader er superraske å lage og med kyllingkjøttdeig blir de ekstra saftige. Særlig servert som i denne oppskriften.
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Argentinske Mauro Colagreco som bare har vært i Frankrike i åtte år, ble i fjor kåret til årets chef av GaultMillau. Noe som er ganske sensasjonelt i det konservative landet.
Det gjelder også om du har dårlig tid, for de fleste butikker har fersk paideig i hyllene.
Om du ikke får tak i verdens beste tomat, kommer du langt på vei med nest best når du skal følge denne uhyre enkle oppskriften.
Stadig flere vinduskarmer, terrasser, balkonger og hageflekker brukes til å dyrke spiselige planter. Tomater er storfavoritten.
Breiflabb overalt synger Knutsen og Ludvigsen, men her får breiflabben konkurranse av grønnsaker som strutter av ferskhet.
Ikke, da har du noe til gode. For med artisjokk, tomat og squash får du en god og mettende omelett.
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite.
Vi snakker rett og slett om maisgrøt som med noen får grep blir til den herligste middag. Her er det en saus med andelever. tomater og sopp, men det finnes et utall av andre løsninger om dette ikke frister.
Nå er tomatene på sitt aller beste. Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning blir de enda bedre og proppfulle av smak.
Denne oppskriften er super om du har kjøleskapet fullt av rester og er litt lei av å stå på kjøkkenet i timesvis.
Med et tett program som de fleste har ved starten av en ny uke, er det fint med oppskrifter som denne. Raskt, godt og mulig å tilpasse etter hva kjøleskapet inneholder.
Denne retten er deilig å servere alene, men den passer også perfekt som tilbehør til grillmaten.
Surret lammesadel eller lammecarre er noe av det flotteste du kan sette på middagsbordet. Denne oppskriften må du teste.
Mole verde som denne grønne sausen heter i Mexico får grønnfargen fra umodne tomater - tomatillos og grønn chilipepper - jalapeno. Men den er ikke sterk, bare veldig god.
By på en lekker fiskerett denne helgen med denne fristende oppskriften. Vårt forslag til vinfølge står i stil.
Kveite er festfisk nummer én. Derfor er den som skapt for nyttårsaften. Du får også oppskrift på en lekker dessert.
Lag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.
Hva er vel bedre en fredag enn å servere saftig, deilig biffkjøtt med en like spennende risotto til.
Hvorfor ikke starte vinterferien og en ny OL-uke med denne deilige retten?
Med biff, asparges og tomater blir «risottoen» både fargerik og ekstra fristende. Oppskriften veldig lett og rask å lage.
Sunne måltider trenger ikke på noen måte å ikke smake godt, bare prøv denne lekre retten.
I dag er det grillen som står for tur når vi tilbereder herlig svinefilet med masse smak.
Tomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør til fisk eller kjøtt.
Det er ikke mer som skal til for å gjøre den hverdagslige seien festfin enn litt ost, urter, sesamfrø og tomat. Denne oppskiften er superenkel.
Klippfisk er langt mer enn bacalao. Denne oppskriften må du rett og slett prøve.
Lukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.