A. D. Coutelas Cuvée 1809
Krug Vintage 2003
Monte Rossa Cabochon Franciacorta Brut
Krug Grande Cuvée, Brut
Krug Rosé Brut
Champagne R. Pouillon Les Valnons Blanc de Blanc 2007
Juvé y Camps Gran Reserva Brut
Pierre Paillard Grand Cru Brut 2004
Mailly Grand Cru Exception Blanche 2000
Laurent-Perrier Millésime 2004 Brut
Monte Rossa Franciacorta Salvadek Extra Brut 2009
André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut
Henriot Rosé
Pierre Paillard Bouzy Grand Cru Brut
Thiénot Brut
Clos Lentiscus Blanc de Blanc Brut Nature
Raventos Textures de Pedra
Laurent-Perrier Rosé
Pierre Gerbais Prestige Blanc de Blancs
Marc Hebrart Sélection Brut 1er Cru
Monte Rossa Flamingo Brut Rosé
Juvé y Camps Reserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature 2011
Pirouettes Crémant Zéro Dosage
Clos Lentiscus Blanc de Noirs Brut Nature
Lanson Black Label, Brut
Lanson Rose Label Brut
Marc Hebrart Brut Rosé 1er Cru
Monte Rossa P.R. Blanc de Blanc Brut
Monte Rossa Coupé Non Dosato
Thiénot Cuvée Stanislas Blanc de Blanc Brut 2006
Michel Gonet Blanc de Blancs Assemblage 2009
Colet Tradicional Penedès Extra Brut
side
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.
Les hele sakenDenne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.
Les hele saken