Åpner utstillingsvindu for lokalmat

Cateringfirmaet Nyt oss åpner utsalg med lokal mat fra Sortland.

Ost fra Nordtun på Andøya, cupcakes fra Eidsfjorden, gourmetpotet fra Solbakken i Hadsel, røye fra Sigerfjord, kveite fra Myre, karamellpudding fra Steilo, lefser fra Grytting, mjødurtsirup fra Andøya, lam fra rundt om i hele Vesterålen.

Det var noen av de lokale spesialitetene som fylte hyllene da Ole Jørgen Eilertsen og Harald Jobsen denne uka åpnet utsalg i tilknytning til cateringsselskapet Nyt Oss' produksjonslokaler på Sortland. I tillegg til mat fra en rekke lokale produsenter, selger duoen også egne matretter.

- Dette kan bli et bra sted for lokalprodusenter å teste ut produktene sine på markedet. Lokalprodusenter som satser, og har produkter de gjerne vil lansere må gjerne ta kontakt, sier Eilertsen til Vesterålen Online.

Han mener stadig flere er villige til å betale litt mer for mat av høy kvalitet.
- Det er jo ofte slik når man går og handler i vanlige butikker at man finner masse å kjøpe, men ikke det man egentlig vil ha. Her ønsker vi å tilby det folk egentlig vil ha, sier Eilertsen og Jobsen.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen