Smaken av sommer - i hvert fall slik den er i Amalfi
Solmodne appelsiner sammen med sprø reddik og fennikel er en genial kombinasjon og det perfekte tilbehør til så vel sjømat som kylling. Eller som den er til lunsj.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Solmodne appelsiner sammen med sprø reddik og fennikel er en genial kombinasjon og det perfekte tilbehør til så vel sjømat som kylling. Eller som den er til lunsj.
Les hele sakenGode norske råvarer står på menyen denne dagen i det vi serverer en herlig rett av en verdenskjent delikatesse. Som også kan erstattes av skrei.
Les hele sakenDagens rett er akkurat så deilig enkel som det både høres og samtidig ser ut som. Hvorfor gjøre det vanskeligere enn dette? Selvsagt kan du variere med så vel ingredienser som bunn - gammelt brød er et tips.
Les hele sakenDenne oppskriften er også en fin måte å bruke opp rester av kjøtt, og det må slett ikke være lam. Bruker du rester, er tilberedningstiden dessuten kortere. Topp turmat.
Les hele sakenNå er sommer-squashen i butikkene og den er så søt og god at den må brukes ofte. Som i denne suppen som kan serveres varme eller kald.
Les hele sakenHer får du fire ulike tips til fyll til bakte poteter; alt fra cheddar og bacon til reker og dill.
Les hele sakenDagens middagsforslager en omelett med noe mer substans enn du kanskje er vant til. Den inneholder nemlig kjøttdeig og minner mer om pizza enn omelett.
Les hele sakenPoteter kan brukes til det meste - også som hovedingrediens i dagens middag. Selvsagt må det ytterligere ingredienser til for å få frem den eksotiske smaken - men det meste har du i skapet.
Les hele sakenDe sprøstekte panerte blåskjellene gir en svært god smak til den lettlagde linsesuppen.
Les hele sakenFylt pizza med en frisk tomatsalat til tilfredsstiller alle smaksløkene.
Les hele sakenMinestrone er en herlig smaksrik suppe der intet er spart på når det gjelder ingredienser. Masse av alt - også pesto.
Les hele sakenTil denne retten kan du bruke enten rester av skinkesteik eller ribbe.
Les hele sakenMeget enkelt, men like fullt svært så delikat og smaksrikt. En rett som også kan utvides om du vil ha flere rundt bordet.
Les hele sakenDet er bare noen loffskiver eller et burgerbrød som skal til. En rekesalat med kick gjør også sitt.
Les hele sakenDet skal godt gjøres å unngå pinnekjøttet i løpet av jula, og det er stadig flere svært så glade for. Det er likevel ikke helt opplagt hvordan kjøttet best tilberedes. Her får du gode tips og om hva du kan drikke til.
Les hele sakenHer får du oppskrift til en fruktig rett basert på kyllinglår. Litt cognac skal også være med i denne retten, men ikke som drikkeforslag.
Les hele sakenRøsti er både en rimelig og lettlaget vri på forretten. Toppingen kan selvsagt varieres, men røkelaks og rømme fungerer faktisk veldig godt. Så hvorfor endre?
Les hele sakenSuffle er noens mareritt og andres største glede. Ikke la deg skremme, for dette er knallgodt.
Les hele sakenFisk er godt, og ikke minst; sunt. Derfor går vi løs på en fiskesort som med fordel kunne vært benyttet i større grad. Sei er en knakende god råvare, og da spesielt som filet. Forsøk vinkombinasjonen som følger med.
Les hele sakenKokt spagetti og pesto, kan det tilfredsstille smaksløkene, tenker du kanskje? Ja, og mer til, mener vi. Men pestoen må du lage selv.
Les hele sakenSelv en så enkel rett som dette, kan vekke matglede hos alle familiens medlemmer. Og hvem som helst kan lage den.
Les hele sakenMå middagen være unnagjort i en fei eller at familien yngste er på kjøkkenet, er club sandwich et godt valg. Denne oppskriften klarer alle.
Les hele sakenAlle regioner i Norge har sin vri på nasjonalretten fårikål. Dette er møringenes favoritt.
Les hele sakenPasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.
Les hele sakenNå er det som for mange er årets høydepunkt på matfronten, de norske nypotetene kommet. Dyrt, sier noen, verd hver krone, sier andre. Nyt dem mens de er som ferskest sier vi.
Les hele sakenHelstekt oksefilet med pommes frites og béarnaisesaus. Bare smak på det. Selvsagt lager du alt fra bunnen med denne oppskriften.
Les hele sakenKanskje har du laks til overs fra helgens feiring? Da kan du lage denne innbydende retten. Enklere kan det neppe gjøres.
Les hele sakenHar du rester og ben etter spekemat, må du for all del ikke kaste det. Lag heller den herligste ertesuppe på dem.
Les hele sakenKyllingkjøtt, salat og litt dressing og middagen er klar.
Les hele sakenDenne lørdagen står det kylling på menyen. Dersom du ikke tidligere har forsøkt deg på appelsinsaus til kylling, har du noe virkelig godt i vente.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken