Årets festcocktail

Ønsk det nye året velkommen med den mest elegante av alle drinker.

Når bare det beste er godt nok serverer vi deg selvfølgelig en herlig champagnecocktail til den store festdagen.
 
Vi har gitt ukens drink en skikkelig norsk vri ved å tilføre den en smak av akevitt - her kan du se hvilke akevitter som ble årets vinnere .
 
Den andre hovedingrediensen er selvfølgelig champagne eller musserende vin . Husk bare at du må handle inn råvarene senest lørdag 29. desember.
 
Champagnecocktail er en av de store klassiske drinkene som dessverre har gått litt i glemmeboken. Det er virkelig på tide å finne den frem fra glemselen igjen, for dette er ganske enkelt en fabelaktig drink.
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi i Apéritif ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Kongelig akevitt

Fremgangsmåte

Drypp en sukkerbit med Angostura og legg den oppi et champagneglass .

Tilsett brennevin og fyll opp med musserende vin.

Ikke rør! Sukkerbiten løser seg sakte men sikkert opp mens du nyter.
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Til toppen