Årsmøteinnkalling DNVF

Årsmøtet i den Norske Vinkelner Forening avholdes i Fredrikstad helgen 1. - 3. november 2002. Det hele finner sted på Victoria Hotel. Les videre for detaljerte opplysninger, og meld deg på allerede nå.
Aase E. Jacobsen
21 Oktober 2002 - 16:30

Innkalling til årsmøte iden Norske Vinkelner Forening

Årsmøte avholdes i Fredrikstad 1-3. November 2002på Victoria Hotel (69385800)

Fredag 1.11.02

19.00  Foredrag og smaking
         Tema; RUINART CHAMPAGNE v/Dan Lystad

20.30  Middag / egen regning

Lørdag 2.11.02

11.00  Årsmøtet starter i Konferanseavdelingen

SAKSLISTE:

1. Åpning av årsmøtet ved Remi Madsen

2. Valg av ordstyrer

3. Valg av refernt

4. Årsberetning, styrets aktiviteter.

5. Økonomi

· Regnskap

· Sponsorpakker

6. Profil av medlemsmassen,

7. Valg 

· Visepresident- (Turid Olsen)- stiller til gjenvalg

· Styremedlem- (Mai Tjemsland)

+ 2. Nye styremedlemmer

Forslag- Knut Espen Misje- Urban Bergmann-

Heidi Bjørklund, evt. benkforslag

8. Aktiviteter 2003

· NM  Mars 2003

· Nordisk  2003

· Studietur

· VM USA- California 2003

· Serie med blindsmakinger i DNVFs regi

9. Eventuelt

13.00  Lunch

14.00  Vinrebus for alle v/ HenrietteBatt

19.00  Årsmøtemiddag Restauranten på Hotellet, Kr 700,-

Påmelding til Thorleif Høyvik thoeyvik@frisurf.no, eller direkte til Victoria Hotel (6938 5800)

PRISER: Enkeltrom pr.døgn: 395,- Dobbeltrom pr.døgn: 695,-

TOG FRA OSLO S - HALDEN
Fredag kl: 16.00 , 16.30, 17.00, 18.00, 19.00 varighet ca 1t og 10min + 5 min gange
Lørdag kl: 09.00
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her