BRANSJE: Oslo Bar Show blir enda større i år
Bransje

Oslo Bar Show blir enda større i år

Initiativtaker til barbransjens viktigste happening Chris Grøtvedt, barsjef på The Thief, lover et bredt, innovativt og matnyttig program.

Årets Oslo Bar Show finner sted 26. og 27. juni på The Thief og samarbeidende barer på Tjuvholmen.

-Vi var utrolig fornøyde med fjoråret som et førsteår for Oslo Bar Show, men som med alt annet ser man rom for forbedringer,forteller showgründer og barsjef på The Thief, Chris Grøtvedt.

Han legger til: -Vi ser allerede en sterkt økende interesse for Oslo Bar Show - både nasjonalt og internasjonalt - hvilket er hyggelig og krever selvsagt mer jobb fra vår side for å utvikle konseptet.

Grøtvedt lover et mer komplett program i år og dermed en enda mer spennende arena for bransjen.

Chris Grøtvedt.
Chris Grøtvedt. Foto: Julie H. Amundsen

Allerede er deler av programmet klart, med toppnavn som Steve Schneider fra Employees Only i New York, Simone Caporale fra Artesian Bar i London og Zdenek Kastanek fra 28 Hong Kong Street i Singapore. Ikke minst skal Monica Berg og Alex Kratena sammen holde en masterclass med temaet «Aqua:vite».

Bli en bedre bartender

Men det er ikke bare «bargeeks» som får et tilbud. Oslo Bar Show har også et tilbud til bartendere som vil bli bedre i jobben, med temaer som slik åpner du din første bar, kostnadskontroll, tenke kreativt, lage barmenyer og det å kombinere drikke med mat.

Nytt av året, og den mest uformelle og definitivt den mest actionpregete delen av showet, er Rematch Beeyatch. Det er en speed-miksekonkurranse hvor norske bartendere møter verdenseliten i en avslappet atmosfære. Vinneren er den som mikser og smack-prater best.

- I tillegg gjør vi en Bar Brawl - hvor vi inviterer Nordens ledende barer mot noen av verdens beste hvor gjestene bedømmer hvilken de synes er best, forteller Chris Grøtvedt.

Kårer beste bar også på nordisk nivå

Det blir også en rekke kåringer av blant annet beste bar, beste bransjepersonlighet og beste nye bar, ikke bare på nasjonalt plan, men også nordisk.

Grøtvedt lover mange andre overraskelser i tiden framover før endelig program er spikret.

Følg med her for program og påmelding

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen