Bransje

Desemberutgaven av Apéritif magasin 2020 for bransje

Smaksmettet førjulslesestoff

Smaksmettet førjulslesestoff

Det er hva årets siste utgave av Apéritif magasin byr på.
03 Desember 2009 - 12:03

Magasinet Apéritif  fyller 25 år og i 2020 byr vi på 8 utgaver fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er abonnementet inkludert.

Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. Og i denne utgaven er det dansk smørbrøds enfant terrible Thilde Gilling Andersen på Carl Nielsen vi besøker. Vi tar deg med i kulissene til verdens mest myteomspunne luksusvare, iransk caviar. Og som seg hør og bør er både champagne og portvin det vi dypdykker i denne gangen. Siden det snart er jul, tar vi en prat med julekalendermester og sjokoladekonge nummer en, Sverre Sætre.

Her kan du lese hele utgaven av magasinet

Neste nummer av Apéritif kommer 16. februar 2021

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Dagens rett
Bakt camembert med honning og valnøtter

Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.

Bakt camembert er uimotståelig deilig fredagskos. Perfekt for en aften med selvpleie eller en romantisk kveld for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik kan du også servere eplepaien
Ukens kake
Eple- og vaniljekremfylt mini-pai

Slik kan du også servere eplepaien

Denne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux
Godbiter i pollisten

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux

At San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris
+
Ukens vin

Dette kan bli den nye chardonnayen – bare mye bedre - og til fantasipris

Tokaj-drue nummer én, furmint, har alt det som trengs for å by på et bedre alternativ til chardonnay.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Dagens rett
Bakt camembert med honning og valnøtter

Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.

Bakt camembert er uimotståelig deilig fredagskos. Perfekt for en aften med selvpleie eller en romantisk kveld for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik kan du også servere eplepaien
Ukens kake
Eple- og vaniljekremfylt mini-pai

Slik kan du også servere eplepaien

Denne vrien er like velegnet for innendørs som for utendørs nytelse - om du er blant dem som strekker sommeren lengst mulig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer
Annonse
Vinsmaking Horeca

Invitasjon til California-vinsmaking og eksklusive seminarer

Vi inviterer deg til å møte våre vinprodusenter og smake på et bredt utvalg viner fra blant annet Napa Valley, Sonoma County, Santa Barbara, Lodi, Paso Robles og Monterey.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En fantastisk mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana
Vinkurs
Vinsmaking 18. Oktober Oslo

En fantastisk mulighet til å smake disse fornemme dråpene fra Toscana

En aften der eksklusive viner kommer som perler på en snor. Dette er et hus med Toscanske viner av ypperste kvalitet; Grattamacco, Tenuta San Giorgio, Castello ColleMassari og legendariske Poggio di Sotto

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux
Godbiter i pollisten

Lagringsdyktig vin som konkurrerer med god Bordeaux

At San Leonardo kan lage old school-viner med dagens temperaturøkninger, skyldes alpeklimaet i Trentino.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her