Carls Kjøkken åpner dørene

Lover nye smaker til overkommelige priser.

Restauranten Carls Kjøkken åpner 20. august i det nye Rica Hotel G20 i Grensen i Oslo.

Kjøkkensjef Christofer Bengtsson lover spennende mat basert på det nordiske kjøkken.
- Ikke husmannskost, men moderne varianter av kjente tradisjonelle retter, heter det i en pressemelding fra Rica-hotellene.

Restauranten lover en vidtfavnende vinliste, med hovedvekt på organiske eller biodynamiske produsenter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Event Vinkurs 15. juni i Oslo

Kom sommeren i møte: Lær alt om chablis, sancerre, muscadet, rosévin, prosecco og cava

Sommersesongen 2020 blir den beste noensinne etter denne kvelden.  Apéritifs redaktør og vinanmelder Aase E. Jacobsen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig. Les hele saken

Til toppen