Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med Opplysningskontoret for Meieriprodukter - Melk.no .
Kanskje er det du som skal konkurrere midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt på en scene i krysset Karl Johans gate og Universitetsgaten lørdag 13. juni klokka 14.00.
Enkelt å bli med
I år stiller vi to krav til oppskriften du skal sende inn:
Retten skal bestå av svinekjøtt og den skal inneholde et syrnet melkeprodukt (rømme, kulturmelk, yoghurt el) samt minst ett annet meieriprodukt .
Bruk av norske og gjerne lokale råvarer vil bli vektlagt i bedømmingen.
Dette er råvarer du får kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker og som du kan lage utrolig mange spennende retter med.
Flotte premier
Vinneren av NM for amatørkokk får en langweekend i Cognac for to personer hos Bache-Gabrielsen i Cognac og besøk hos en osteprodusent samme sted.
Les mer om NM for amatørkokk 2008 i disse artiklene:
Arrangører
NM for amatørkokk arrangeres av
Apéritif i samarbeid med Opplysningskontoret for Meieriprodukter -
Melk.no .
Slik gjør du
• Skriv inn oppskriften i påmeldingsskjemaet som du
finner her (klikk). Pass på at alle feltene er fylt ut.
Påmelding senest fredag 5. juni 2009
Meld deg på / send inn din oppskrift her:
Her følger alt du trenger å vite om konkurransen: | |
|