Feirer ny tax free med vin til 265 000

Feirer ny tax free med vin til 265 000

Lysten på en Chateau Mouton Rothschild 1945? På Gardermoen har de to flasker.

Onsdag 18. april reåpner Duty Free Oslo Lufthavn. Arkitektfirmaet Snøhetta har designet en egen avdeling levende planter, massiv eik og 519 downlights som skal lede tankene til norsk natur under jakten på tax free-kupp.

I forbindelse med åpningen har selskapet Travel Retail Norway også spesialimportert to godbiter.

– Chateau Mouton Rothschild 1945 er kalt den “udødelige vinen”. Den regnes som en av de beste gjennom tidene, sier administrerende direktør Håkon Fjeld-Hansen til Aftenposten. Han tror begge flaskene kommer til å bli solgt raskt, selv om prisen er 265 000 kroner per stykk.

LES OGSÅ: Fransk og britisk til Gardermoen

I den 1850 kvadratmeter store butikken skal det blant annet satses mer på norske merkevarer i en egen avdeling. Det blir også mer vin og snus å velge i – på bekostning av sprit og sigaretter.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen