Fransk og britisk til Gardermoen

Fransk og britisk til Gardermoen

Internasjonale kjeder etablerer seg i Norge.

Det franske brasseriet Le Grand Comptoir har åpnet for servering i den sentrale delen av utenlandspiren på Oslo Lufthavn, skriver hrrnett.no.

Le Grand Comptoir har serveringsteder i blant annet Frankrike, Canada og USA, og etablerer seg i Norge med et todelt brasseri. Den ene delen er utformet som en fransk gatecafé, hvor reisende kan nyte en god kopp kaffe og ekte fransk bakverk. I den andre delen er det bordservering med à la carte-og vinmeny.

LES OGSÅ: Duft av nybakt på Gardermoen

Sushi

YO! Sushi har mange sushirestauranter/-barer med god beliggenhet i Storbritannia. Nå etablerer selskapet seg på Oslo Lufthavn.

Både Le Grand Comptoir og YO! Sushi etablerer seg på Gardermoen i regi av SSP The Food Travel Experts, som står bak de fleste av spisestedene på flyplassen.

Starbucks' første

9. februar klokken åtte skjenker også Starbucks sin første kaffekopp på norsk jord. Den nye kafeen vil åpne i ankomsthallen, og er blant det første ankommende passasjerer møter når de kommer ut i hallen. Der ligger også Peppes Pizza, Bar(t) og La Baguette.

Oslo Lufthavn har tidligere varslet store endringer i serveringstilbudet, og en rekke nye serverings- og utsalgssteder vil komme til i løpet av våren.

LES OGSÅ: Nye menyer på Gardermoen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen