Fikk reiselivspris

NHO Reiseliv Sør-Norge har kåret Rosfjord Strandhotell til årets reiselivsbedrift.
Redaksjonen
20 Mars 2009 - 17:00

- Jeg visste ingenting på forhånd, men hadde en følelse at vi kunne være i nærheten av en pris. Overraskelsen var likevel stor da lederen av juryen leste opp navnet vårt, sier Gaute Ubostad til Farsunds Avis.
 
Helhetsvurdering
Det var under årsmøtet til NHO-Reiseliv Sør-Norge som har over 350 medlemsbedrifter, at Gaute Ubostad sist torsdag tok imot prisen på vegne av familiebedriften.
 
I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at familien Ubostad har bidratt til å realisere Sørlandsbadet, som har vært en suksess siden åpningen i februar 2007.
 
Vil bli fyrtårn
Både Rosfjord Strandhotell og Sørlandsbadet er i en prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.
 
- Prisen er tildelt på bakgrunn av en totalvurdering av bedriften, fra standardene på rommene til service og personale. Den siste utbyggingen og moderniseringen av hele anlegget har vært vurdert. Husk at det er 75 år siden i år den første leirplassen ble åpnet her på Rosfjord. Vi har bygd opp bedriften stein for stein til det den er blitt i dag, sier Gaute Ubostad.
 
Settes på kartet
Etter den siste utvidelsen som ble tatt i bruk sist sommer, har Rosfjord Strandhotell 99 boenheter og totalt 350 sengeplasser.
 
I tillegg kommer den nye konferansesalen med plass til opp imot 250 mennesker.
 
25 årsverk
- Vi har satset mye på kurs og konferanser de siste årene, og i disse finanskrisetidene må vi jobbe litt hardere for å få næringslivet til å velge oss som møtested. Bedriften har i dag 25 årsverk fordelt på 40 ansatte nå på vinteren, og de skal ha mye av æraen for denne prisen, sier Stig Ubostad.
 
- Vi har satset veldig mye på personalet, som igjen har ført til at kjøkkenet og servicen er blitt svært godt kjent ute i markedet. Selv da det var vanskelig å få tak i folk, har vi klart det. Denne prisen vil bety utrolig mye for oss, sier Gaute Ubostad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her