Fikk reiselivspris

NHO Reiseliv Sør-Norge har kåret Rosfjord Strandhotell til årets reiselivsbedrift.

- Jeg visste ingenting på forhånd, men hadde en følelse at vi kunne være i nærheten av en pris. Overraskelsen var likevel stor da lederen av juryen leste opp navnet vårt, sier Gaute Ubostad til Farsunds Avis.
 
Helhetsvurdering
Det var under årsmøtet til NHO-Reiseliv Sør-Norge som har over 350 medlemsbedrifter, at Gaute Ubostad sist torsdag tok imot prisen på vegne av familiebedriften.
 
I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at familien Ubostad har bidratt til å realisere Sørlandsbadet, som har vært en suksess siden åpningen i februar 2007.
 
Vil bli fyrtårn
Både Rosfjord Strandhotell og Sørlandsbadet er i en prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.
 
- Prisen er tildelt på bakgrunn av en totalvurdering av bedriften, fra standardene på rommene til service og personale. Den siste utbyggingen og moderniseringen av hele anlegget har vært vurdert. Husk at det er 75 år siden i år den første leirplassen ble åpnet her på Rosfjord. Vi har bygd opp bedriften stein for stein til det den er blitt i dag, sier Gaute Ubostad.
 
Settes på kartet
Etter den siste utvidelsen som ble tatt i bruk sist sommer, har Rosfjord Strandhotell 99 boenheter og totalt 350 sengeplasser.
 
I tillegg kommer den nye konferansesalen med plass til opp imot 250 mennesker.
 
25 årsverk
- Vi har satset mye på kurs og konferanser de siste årene, og i disse finanskrisetidene må vi jobbe litt hardere for å få næringslivet til å velge oss som møtested. Bedriften har i dag 25 årsverk fordelt på 40 ansatte nå på vinteren, og de skal ha mye av æraen for denne prisen, sier Stig Ubostad.
 
- Vi har satset veldig mye på personalet, som igjen har ført til at kjøkkenet og servicen er blitt svært godt kjent ute i markedet. Selv da det var vanskelig å få tak i folk, har vi klart det. Denne prisen vil bety utrolig mye for oss, sier Gaute Ubostad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen