Fra Gardermoen til Vulkan

Monica Egebert går fra flyplassmat til hotelldrift.

Monica Egeberg er ansatt som ny hotelldirektør for Scandic Vulkan i Oslo. Egeberg har langt bransjeerfaring, og kommer sist fra stillingen som driftssjef for restaurantkonseptene på Oslo Lufthavn.

Tidligere har hun blant annet erfaring som F&B Manager ved Folketeateret og Clarion Collection Hotell Gabelshus, har fagbrev som kokk, er utdannet økonom og holder på med en master i ledelse. Nå vil hun og Scandic Vulkan fortsette arbeidet med å sette Oslos mest spennende bydel på kartet, heter det i en pressemelding.

– Vulkanområdet er nå ferdigutviklet, og er uten tvil Oslos desidert mest spennende område. Scandic Vulkan er en sentral aktør i hjertet av denne pulserende bydelen, og kunne tilby byens beste hotellopplevelse. Få hoteller i landet kan tilby en så unik opplevelse som vi kan nå, Egeberg.

LES OGSÅ: Sushikrig på Tjuvholmen

Foto: Erik Nissen Johansen

Forsiden akkurat nå

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Til toppen