Fra hull i veggen til 40 sitteplasser

Restaurant Lokk serverer lunsj i Oslo sentrum.

Det begynte med kjøpet av en tidligere pasta- og kebabrestaurant ved Torggata bad i Oslo sentrum. I oktober åpnet Lokk dørene til lokalet som serverer lunsjretter på dagtid og flytende føde på kveldstid.

– I utgangspunktet tenkte vi at dette skulle være et «hull i veggen» der man kunne få kjøpt enkle lunsjretter. Men vi så at lokalet hadde større potensial enn som så. Nå har vi innredet en restaurant med 40 sitteplasser, forteller Ole Bjørn Sundsdal til Tvedestrandsposten.

Sundsdal drev tidligere Seilmakerfruens kro i Lyngør, og er nå daglig leder og kjøkkensjef. Sammen med kokk Peder Trysnes og barsjef Espen Hagestrand utgjør han en komplett tvedestrandstrio på Lokk, som har ulike supper, sandwicher og gryteretter på menyen.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen