Fråts i Piemontes lekre viner, gode spekemat og oster

Piemontefestival, 20. juni, Nedre Foss Gård, Oslo

(Foxys_forest_manufacture)

Fråts i Piemontes lekre viner, gode spekemat og oster

At vin fra Piemonte er blant nordmenns klare favoritter, er en så god grunn for at de får sin egen festival. Hvor er det ikke bedre å feire dette vinområdet enn på vakre Nedre Foss Gård en kveld i juni.

Er du fan av viner som barbera, dolcetto og nebbiolo eller av alt det andre gode Piemonte har å by på, kan du rett og slett ikke bli hjemme denne onsdagen. På vakre Nedre Foss Gård får du en gyllen mulighet til å smake de beste vinene fra spennende produsenter som Malvirá, Travaglini, Cascina Castlet, Grasso Fratelli, Giacomo Vico,  Montalbera og flere til. De har med seg et godt utvalg av representative viner for både seg selv og regionen. 

Det vil også bli en egen bar med tilgang på masse andre viner fra dette fantastiske området i Nord-Italia fra produsenter som Ruggeri Corsini, Rocche Costamagna, Palladino og et tjuetalls andre.

I tillegg blir det en lekker buffet med deilig spekeskinke, spekepølser og oster, som du kan nyte til de forskjellige barbera-vinene.  

Du vil også få rikelig påfyll av kunnskap om både barbera og de andre vinstilene fra de mange standene på festivalen. 

Underveis i festivalen blir det mulig å delta på en spørreundersøkelse. Svarer du på alle spørsmålene, deltar du i trekningen av et opphold i Langhe-regionen i Piemonte, 2 netter for 2 personer. Trekningen vil forgå rundt 18.30. Gå ikke glipp av denne sjansen. Dette kan bli det lønnsomste vinmessen du deltar på i år. 

Men ikke nok med det, denne kvelden får du også mulighet til å ta med deg vinglasset hjem. 

Kommende kurs

Til toppen