Det var nok ikke vanskelig å finne et navn til denne ukens drink første gang den skulle settes opp på barkartet.
Fjellbekk har med sin blanding av fyldig
akevitt , krystallklar
vodka og herlige balanse mellom det søte og syrlige blitt en klassiker.
Den norske akevitten er for mange forbeholdt middagsbordet til tradisjonsrike retter, men den er også en fabelaktig ingrediens i
en rekke gode drinker .
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.
Fyll et
highballglass med is og ha i akevitt, vodka og appelsinlikør.
Klem en halv lime over og topp opp med sitronbrus. Rør rundt noen ganger med en langskaftet skje. Stikk et sugerør oppi.
Tips1:
Hvis du ønsker en tørrere drink, kan du droppe likøren.
Tips2:
Pynt gjerne med tørket lime og ha i strimler av limeskall i drinken. Frisk sitronverbena gir ekstra spennende smak.
Sendt inn av
Apéritif
Foto: mattjeacock
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: