Gavelstad selges

Gavelstad Gård og Turisthotell i Svarstad skal selges. Marit Myhre gir seg etter ti år med drift.
Redaksjonen
31 Januar 2008 - 09:00

- Bestemmelsen om å selge har vært en prosess som har gått over flere år. Jeg er tredje generasjon som driver hotellet, og det har ikke vært lett å bestemme seg for dette, sier Marit Myhre.
 
Hun overtok driften etter foreldrene for ti år siden.
 
Jobbet bestandig
- Egentlig har jeg jobbet her nesten bestandig, sier hun til Østlandsposten.
 
Hotellet ble lagt ut for salg i mai i fjor, men Myhre har holdt en lav markedsføringsprofil, og det har vært et bevisst valg.
 
Forsiktig
- Jeg har vært veldig forsiktig med å si at jeg ønsker å selge, for jeg har vært redd for å skremme bort kundene. Jeg kommer til å drive Gavelstad helt fram til det er solgt, og jeg tror det er mest interessant for kjøpere at hotellet er i full drift, sier hun.
 
Hotellet er booket med mange bestillinger uutover året. Det er høsten som er den beste sesongen. Da er det mange kurs, konferanser og slektsstevner.
 
Faste kunder
- Det er mange faste kunder, sier Myhre, og forteller om gjester som har vært på hotellet i over 20 år.
 
Prisantydningen er 6,5 millioner kroner. Det har vært en del interesserte innom og kikket, men så langt er det ingen som har kommet med bud.
 
Marit Myhre er eneansvarlig for drift, men hun har hjelp av seks deltidsansatte.
 
35 rom
Hotellet har nesten 2 300 kvadratmeter bruksareal, og inneholder 35 gjesterom med sengeplass til 87 personer.
 
Hotellet ble påbygd i 1989. Da ble det utvidet med soveromsfløy og spisesal. Fortsatt pågår det oppussing med jevne mellomrom.
 
- Ett av fortrinnene til Gavelstad er at det er lett å få god kontakt med gjestene når vi er såpass små, sier Myhre.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her