Italiensk eleganse inn i kjøkkenet

Skjem bort deg selv, brudeparet eller noen du er glad i, med elegant kjøkkenutstyr fra italienske Lagostina.

Italia - landet som er kjent for sine kulinariske fristelser og gode design. Nå er en av landets mest tradisjonsrike og anerkjente produsenter av gryter og panner tilgjengelig for norske gourmeter i alle aldre.

Produsent med historie
Lagostina sin historie går helt tilbake til 1901 til byen Omegna i Piemonte, der Emilio Lagostina som en av de første i verden utviklet kjøkkenutstyr i rustfritt stål. Selskapet har tatt sin inspirasjon til designet fra det klassiske italienske landkjøkkenet, med rene linjer og ergonomisk utformede, buede håndtak som er kalde ved berøring. Det ekslusive kjøkkentøyet er en fryd for øyet og står på mang en ønskeliste for brudepar i dets hjemland.
 
Stål, aluminium og kobber
Lagostina lanseres i Norge i første omgang med serien Accademia som består av syv forskjellige gryter og panner, hvorav to i kobber. De ekslusive grytene og pannene er utformet i en sandwichkonstruksjon av stål og aluminium, med tre lag på sidene og fem lag i bunnen. Aluminiumen sikrer en meget jevn varmefordeling i grytetøyet, og kvaliteten kjennes godt på vekten.
 
Kobberkjelene er utformet i tre lag; kobber, aluminium og rustfritt stål. Kjelene kan benyttes på alle typer koketopper, med unntak av kobbergrytene som ikke fungerer på induksjon.
 
NM for amatørkokk
Accademia-serien finnes foreløpig å få kjøpt hos Christiania Glasmagasin, og vil være å finne i ledende gave-, interiør- og kjøkkenbutikker i løpet av kort tid. Grytene har en veiledende pris fra 899,- til 2699,-.
 
Lagostina vil bli brukt av Norges beste amatørkokker under NM for amatørkokk 2007   som går av stabelen i Oslo 9. juni.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen