Jenter med sans fikk napp

De fire kvinnene bak Sansenes kjøkken annonserte at de var rikmannsjakt, og fikk napp med en gang.

Etter et oppslag i TA hvor jentekvartetten i Sansenes kjøkken spilte på humor og sa at de var på jakt etter "rike, middelaldrende, dannede og kultiverte menn som kunne gi bort penger", ble daglig leder Elke S. Stangeland kontaktet av Borgestad ASA. Hun ble oppfordret til å søke på Margit Schiøtts legat for husstellærerinner. Det slo inn og resulterte i 50.000 kroner.

Leter fortsatt
Pengejakten er imidlertid ikke over ennå. - Vi trenger fortsatt å låne mellom 300.000 og 500.000 kroner. Nå håper vi at bankene vil være mer imøtekommende med et lån. Når vi får 50.000 kroner fra en profesjonell investor som har tro på oss, vil vi bruke dette positivt overfor bankene, sier kollega Kirstine Holst Jansen til TA og legger til:

Ikke desperat
- Vi er fremdeles interessert i pengegaver, men det viktigste for oss var at vi har fått flere oppdrag etter avisoppslaget. Utspillet var ikke ment som et desperat rop. Vi skal klare oss, men som gründere trenger vi drahjelp i vanskelige tider.

Støtten har vært viktig i en situasjon der Vekst i Grenland, Innovasjon Norge og diverse banker ikke var villige til å hoste opp de nødvendige midlene til en videreutvikling av konseptet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen