Dagens rett

Koteletter og grønnsaker i ovn

Koteletter er noe de fleste av oss kan like. Med grønnsaker og en deilig rødvin fra Spania til blir dette en finfin start på denne middagsuken.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Koteletter og grønnsaker i ovn

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 stk
kotelett av svin
1 ts
0.5 ts
1 stk
0.5 stk
2 stk
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.

Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Ha litt olje i en stekepanne og fres grønnsakene til løken blir myk og blank.

Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell evt. hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.

Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.

Serveres med brød eller kokt ris.

Her er veldig mange flere oppskrifter med svinekjøtt

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen