Lær om ølets hemmeligheter av Norges fremste ølekspert.

Ølkurs i Oslo

(Bilde: Julie H. Amundsen)

Lær om ølets hemmeligheter av Norges fremste ølekspert.

Nå har du muligheten til å lære mye du ikke visste om øl og ølets historie. Gled deg til en interessant og omfattende smaking med Norges første ølsommelier.

Det er Amund Polden Arnesen, regnet som en av de fremste i landet når det gjelder øl, som skal forklare, fortelle og lede deg gjennom smakingen av de mest klassiske til de mer moderne og utradisjonelle øltypene. Vi lover deg en kveld der du etterpå kan briljere med dine nyervervede kunnskaper til glede for venner og bekjente.  Og ikke minst deg selv.

Polden Arnesen er en glimrende formidler av kunnskap om øl. Og som du sikkert er klar over er nettopp denne drikken i vinden som aldri før. Det skyldes ikke minst at det hele tiden dukker opp nye varianter fra både små og store bryggerier fra hele landet. 

Gjennom ti øl får du selv smake, se og lukte hvordan de forskjellige ingrediensene benyttes for å få frem de forskjellige uttrykkene, aromaene og ikke minst de herlige smakene i ølet. Her vil du virkelig få noen store og smakfulle overraskelser!

Fristende artikler om øl finner du her:

Gå ikke glipp av denne smakingen. Ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en morsom og lærerik smaking med Norges fremste øl-ekspert.

Kommende kurs

Til toppen