Mack kutter ut øl

Macks Ølbryggeri introduserte sitt pilsnerøl i 1888, og pilsneren er nå et av de viktigste produktene hos bryggeriet. Den har alltid hett Mack-øl, men det er det slutt på nå. Heretter heter ølet Mack.
Redaksjonen
17 Mars 2004 - 01:00

Markedsundersøkelser Mack har gjennomført viser at mange forbrukere tror Mack-øl er en helt spesiell type øl.
- Vi ønsker å fremheve at vi er unike, vi er verdens nordligste bryggeri og kan by på friskhet og renhet. Vi er barske, tilpasningsdyktige, direkte og ærlige. Det første vi gjør for å forsterke vår posisjon med disse verdiene er å endre merkevaren Mack Pilsner. Alt øl fra Mack fremstår i dag som Mack-øl, og spesielt i andre deler av landet fremstår produktene som like, og vanskelige å skille på pris og profilering. Den nye Mack Pilsner er vårt første grep for å endre dette bildet. Det er et gap mellom hva pilsneren vår er, og hva den oppfattes som. Derfor har vi laget en ny etikett og i tillegg modernisert designet på ølboksen, sier produktsjef Marit Stagrum Ottem.

Ny etikett
Pilsneren har fått en mer tydelig og ryddig etikett, med et klarere budskap. Flere av elementene er videreført fra den forrige etiketten, og det er hentet inspirasjon fra bryggeriets historie. Nye flasker og bokser er på vei ut i butikkene nå.
- Endringene skal være små nok til at alle som elsker pilsneren vår vil kjenne den igjen, men samtidig store nok til at mange, mange nye nå får lyst til å prøve den. For innholdet er det samme, pilsneren smaker like fortreffelig som tidligere, sier Ottem.
- Tromsø er kjent for rent vann og klar, frisk luft. Sammen med gamle og stolte tradisjoner, er det ikke rart at verdens nordligste bryggeri leverer kvalitetsprodukter. Vi i Mack tydeliggjør mangfoldet og historien til landsdelen, understreker hun.
Veien videre er merket - Mack.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her