Mack kutter ut øl

Macks Ølbryggeri introduserte sitt pilsnerøl i 1888, og pilsneren er nå et av de viktigste produktene hos bryggeriet. Den har alltid hett Mack-øl, men det er det slutt på nå. Heretter heter ølet Mack.

Markedsundersøkelser Mack har gjennomført viser at mange forbrukere tror Mack-øl er en helt spesiell type øl.
- Vi ønsker å fremheve at vi er unike, vi er verdens nordligste bryggeri og kan by på friskhet og renhet. Vi er barske, tilpasningsdyktige, direkte og ærlige. Det første vi gjør for å forsterke vår posisjon med disse verdiene er å endre merkevaren Mack Pilsner. Alt øl fra Mack fremstår i dag som Mack-øl, og spesielt i andre deler av landet fremstår produktene som like, og vanskelige å skille på pris og profilering. Den nye Mack Pilsner er vårt første grep for å endre dette bildet. Det er et gap mellom hva pilsneren vår er, og hva den oppfattes som. Derfor har vi laget en ny etikett og i tillegg modernisert designet på ølboksen, sier produktsjef Marit Stagrum Ottem.

Ny etikett
Pilsneren har fått en mer tydelig og ryddig etikett, med et klarere budskap. Flere av elementene er videreført fra den forrige etiketten, og det er hentet inspirasjon fra bryggeriets historie. Nye flasker og bokser er på vei ut i butikkene nå.
- Endringene skal være små nok til at alle som elsker pilsneren vår vil kjenne den igjen, men samtidig store nok til at mange, mange nye nå får lyst til å prøve den. For innholdet er det samme, pilsneren smaker like fortreffelig som tidligere, sier Ottem.
- Tromsø er kjent for rent vann og klar, frisk luft. Sammen med gamle og stolte tradisjoner, er det ikke rart at verdens nordligste bryggeri leverer kvalitetsprodukter. Vi i Mack tydeliggjør mangfoldet og historien til landsdelen, understreker hun.
Veien videre er merket - Mack.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen