Mack kutter ut øl

Macks Ølbryggeri introduserte sitt pilsnerøl i 1888, og pilsneren er nå et av de viktigste produktene hos bryggeriet. Den har alltid hett Mack-øl, men det er det slutt på nå. Heretter heter ølet Mack.
Redaksjonen
17 Mars 2004 - 01:00

Markedsundersøkelser Mack har gjennomført viser at mange forbrukere tror Mack-øl er en helt spesiell type øl.
- Vi ønsker å fremheve at vi er unike, vi er verdens nordligste bryggeri og kan by på friskhet og renhet. Vi er barske, tilpasningsdyktige, direkte og ærlige. Det første vi gjør for å forsterke vår posisjon med disse verdiene er å endre merkevaren Mack Pilsner. Alt øl fra Mack fremstår i dag som Mack-øl, og spesielt i andre deler av landet fremstår produktene som like, og vanskelige å skille på pris og profilering. Den nye Mack Pilsner er vårt første grep for å endre dette bildet. Det er et gap mellom hva pilsneren vår er, og hva den oppfattes som. Derfor har vi laget en ny etikett og i tillegg modernisert designet på ølboksen, sier produktsjef Marit Stagrum Ottem.

Ny etikett
Pilsneren har fått en mer tydelig og ryddig etikett, med et klarere budskap. Flere av elementene er videreført fra den forrige etiketten, og det er hentet inspirasjon fra bryggeriets historie. Nye flasker og bokser er på vei ut i butikkene nå.
- Endringene skal være små nok til at alle som elsker pilsneren vår vil kjenne den igjen, men samtidig store nok til at mange, mange nye nå får lyst til å prøve den. For innholdet er det samme, pilsneren smaker like fortreffelig som tidligere, sier Ottem.
- Tromsø er kjent for rent vann og klar, frisk luft. Sammen med gamle og stolte tradisjoner, er det ikke rart at verdens nordligste bryggeri leverer kvalitetsprodukter. Vi i Mack tydeliggjør mangfoldet og historien til landsdelen, understreker hun.
Veien videre er merket - Mack.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her